13/1/13

Comunions

Diumenge passat vam fer la comunió de l'Elsa al Resquitx a Mollerussa: La decoració handmade i els globus van juntar-se harmoniosament per sorprendre a l'Elsa/El domingo pasado hicimos la comunión de Elsa en Resquitx de Mollerussa: La decoración handmade y los globos se juntaron armoniosamente para sorprender a Elsa.Tota la decoració amb globus la va fer Globus Lleida. Aquí es pot veure l'arc que hi havia a l'entrar a la sala amb les taules decorades per D'Noces/Toda la decoración con globos la hizo Globus Lleida. Aquí se puede ver el arco que havia al entrar en la sala con las mesas decoradas por D'Noces.
Vista lateral taula adults, decoració centre de taula amb vaixell d'origami lila i boletes de feltre de colors/Vista lateral mesa adultos, decoración centro de mesa con barco de origami lila y bolitas de fieltro de colores.

Una taula d'adults i de fons la taula dels nens amb la nostra decoració a la taula, hi ha la paret globus amb el nom de l'Elsa i estrelletes/Una mesa de adultos y de fondo la mesa de los niños de fondo con nuestra decoración en la mesa, en la pared globos con el nombre de Elsa i estrellitas.

Vista lateral taula nens, decoració centre de taula i boletes de feltre de colors/Vista lateral mesa niños, decoración centro de mesa y  bolitas de fieltro de colores.

Centre de taula vaixell d'origami lila i el nom de l'Elsa pels dos costats de la bandera. Llacet al càctus/Centro de mesa barco de origami lila y el nombre de Elsa por los dos lados de la bandera. Lacito en el cactus.

Vista general taula adults/Vista general mesa adultosEl dia 08/06/13 vam fer dos comunions al Resquitx a Mollerussa. La comunió de l'Anna i l'Eduard/El dia 08/06/13 hicimos dos comuniones en Resquitx de Mollerussa. La comunión de Anna y Eduard.

Els cors lila van bategar a la comunió de l'Anna /Los corazones lila latieron en la comunión de Anna.

Distribució de taules(Sitting plan)on donaba pistes de com seria la decoració de les taules/Distribución de mesas(Sitting plan)dónde daba pistas sobre cómo seria la decoració de las mesas.

                                               Vista general taules/Vista general mesas

Vista general taula nens/Vista general mesa niños

Centre de taula blonda amb cor de paper i el nom de l'Anna. Llacet al càctus/Centro de mesa blonda con corazón de papel y el nombre de Anna. Lacito en el cactus.

Vista lateral taula nens, decoració centre de taula i llaminadures/Vista lateral mesa niños, decoración centro de mesa y gominolasCentre de taules adults/Centro de mesas adultos

Vist per raderra/Visto por detrás
Barquito de papel sin nombre sin patrón y sin bandera, navegando sin timón dónde la corriente quiera....cuando el canal era un rio cuando el estanque era un mar...així fèia la cançó de Joan Manel Serrat i el vaixell de l'Eduard va atracar al Pla d'Urgell per unes hores per després anar-se'n a casa junts. Barquito de papel sin nombre sin patrón y sin bandera, navegando sin timón dónde la corriente quiera....cuando el canal era un río cuando el estanque era un mar...así era la canción de Joan Manel Serrat y el barco de Eduard atracó en el Pla de Urgell por unas horas para luego irse a casa juntos.

Vista general taules/Vista general mesas

                                                                 Taula nens/Mesa niños

Vista general taula adults/Vista general mesa adultos

Centre de taula adults/Centro de mesa adultos
Vista lateral decoració taula adults/Vista lateral decoración mesa adultos
El dia 11/05/13 vam fer la comunió de l'Aina al Resquitx a Mollerussa: Un camí de margarides, plantes lila i decoració handmade van fer la celebració especial/El dia 11/05/13 hicimos la comunión de Aina en Resquitx de Mollerussa: Un camino de margaritas, macetas lila y decoración handmade hicieron la celebración especial.
El camí de margarides blanques amb les plantes i cartells handmade/El camino de margaritas blancas con las macetas y carteles handmade.

Les plantes de berbenes lila amb cinta de tul i cartell de roba lila amb nom en color blau d'Aina brodat a mà per les dos cares/Las plantas de berbenas lila con cinta de tul y cartel de ropa lila con el nombre en color azul de Aina bordado a mano por las dos caras.

Mantell de paper kraft amb el nom d'Aina igual que els cartells de roba envoltat de margarides i la frase"la meva primera comunió" pels costats. Posat damunt un altre mantell amb estampat de globus/Mantel de papel kraft con el nombre de Aina igual que los carteles de ropa envuelto de margaritas y la frase"Mi primera comunión"en los lados. Puesto encima de otro mantel con estampado de globos.
La taula dels nens amb els globus/La mesa de los niños con los globos

Comunió Gisela i Júlia: La casa de les nenes es va omplir de margarides lila i fúcsia/Comunión Gisela i Júlia: La casa de las niñas se llenó de margaritas lila y fúcsia.
Visió general taules/Visión general mesas
Menú

Centres de taula/Centros de mesa


Taules nens/Mesas niños
Llibre de firmes/Libro de firmas

Detallets convidats/Detallitos invitados

Candy buffet

Candy buffet

Candy buffet

Comunió Rafel:El mar es va traslladar per un dia al Poal per ser el protagonista de la decoració de la comunió del Rafel/Comunión Rafel:El mar se trasladó por un dia a Poal para ser el protagonista de la decoración de la comunión de Rafel.

Distribució taules/Distribución mesas

Centre de taula, marca-taula, minutes i decoració tovallons/Centro de mesa, marca-mesas, minutas y decoración servilletas

Minutes/Minutas

Centres de taula i marca-taula/Centros de mesa y marca-mesa
Visió general taules/Visión general mesas


Detallets convidats/Detallitos invitados
Més fotos aquí/ Mas fotos aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post nuevo Post antiguo Home