13/1/13

Productes per naixements, embarassades i festes baby showers

Si heu de fer un regal per un naixement, per una embarassada en una boda o celebreu el Baby shower i voleu sorprendre a la mare o futura mare amb un regal útil, original i diferent tenim molts productes per sorprendre fets amb bolquers, roba, pitets, etc...als treballs que vèieu li podem canviar els tipus de llaç, d'embolcall, peluix, teixits etc...o personalitzem al seu gust. També acceptem encàrrecs, digue'ns com voldries el producte i nosaltres el fem realitat, demana'ns pressupost.
Els productes els realitzem 1-2dies abans d'entregar-ho al client i la majoria de coses es poden reutilitzar: Safata de metall o cartró per guardar coses, les cintes, cordes i teles és pot utilitzar utilitzar per embolicar regals o fer-n’he manualitats, els cartells o targetes de paper és pot posar en un marc de fotos o en un àlbum d’scrapbook.

Si tenéis que hacer un regalo para nacimiento, para una embarazada en una boda o celebráis el Baby Shower y queréis sorprender a la madre o futura madre con un regalo útil, original y diferente tenemos muchos productos para sorprenderte hechos con pañales, ropa, baberos, etc...en los trabajos que veis le podemos canviar el tipo de lazo, de envoltura, de peluche, de tejidos, etc...lo personalizamos a su gusto. También aceptamos encargos, dinos cómo querrías el producto y lo hacemos realidad, pidénos presupuesto.

Los productos los realizamos 1-2dias antes de entregarlo al cliente y la mayoría de cosas se pueden reutilizar: La bandeja de metal o cartón para guardar cosas, las cintas, cuerdas y telas se pueden utilizar para envolver regalos o hacer manualidades, los carteles o tarjetas de papel se pueden poner en un marco de fotos o en un album de scrapbook. 

Regal per la meva amiga Sara, un cartell de lletres de fusta per la porta de l'habitació del seu fill, pintat en acrílic/Regalo para mi amiga Sara, un cartel de letras de madera para la puerta de la habitación de su hijo, pintado en acrílico.

La nostra client de D'noces Anna S. a la qual vam fer l'aniversari pirata del seu fill Arnau ens va encarregar un pastís de bolquers per la seva germana que havia de tenir un fill. Inclou: 42 bolquers Huggies talla2, safata metall, cinta d'estrelletes, pissarra amb lletres de fusta pintades a mà, peluix Mickey i pin de feltre amb inicial del nom del nadó.
Nuestra cliente de D’Noces Anna S. a la qual hicimos el aniversario pirata de su hijo Arnau nos encargó un pastel de pañales para su hermana que había de tener un hijo, ayer nació.Incluye: 42 pañales Huggies talla2, cesto de metal, cinta de estrellitas, cartel para la puerta hecho con pizarra con letras de madera pintadas a mano, peluche Mickey y pin de fieltro con inicial del nombre del niñoBossa crispetes amb 1body cotó mànega llarga/Bolsa de palomitas con body algodón manga larga. 


Ceci va tenir a la Chloé i li vam fer una Mini Candy buffet de Bolquers amb un castell de bolquers i llaminadures.
La paret està personalitzada segons els gustos de la mare, el color rosa i fúcsia en totes les tonalitats, les gerberes i els cupcakes.

Inclou: Fons de paper kraft a topets fúcsia, un cartell amb paper de floretes fúcsia on hi posa família López López. Banderola amb fil baker twine rosa i fotos de la Chloé amb els seus pares i el carlino adornades amb papers de magdalena rosa a topets blancs; flors de gerbera verdes i lila, un cupcake rosa amb paper de magdalena rosa a topets blancs.

El castell inclou: 21 bolquers Huggies talla 3, llaços lila a topets blancs, portes i teulades de goma eva marró i rosa, banderes amb fotos i el nom de Chloé.
El coixí per la Chloé, fet a mà per Anacraftsbcn.
Núvols de gelat color rosa, piruletes amb llacets baker twine rosa, núvols rosa i als costats del castell hi ha dos papers de magdalena rosa a topets blancs amb caramels de fresa rojos.


Ceci hace unos meses tuvo a Chloé y le hicimos una Mini Candy buffet de Pañales, con un castillo de pañales y gominolas.
La paret esta personalizada según los gustos de la madre, el color rosa y fúcsia en todas las tonalidades, las gerberas y los cupcakes.Incluye: Fondo de papel kraft a topitos fúcsia, un cartel con papel de florecitas fúcsia dónde pone família López López, hecho con sellos de tinta rosa. Dos claudators rosa, banderola con hilo baker twine rosa y fotos de Chloé con sus padres y el carlino adornadas con papeles de madalena rosa a topitos blancos; flores de gerbera verdes y lila, un cupcake rosa con papel de madalena rosa a topitos blancos.

El castillo incluye: 21 pañales Huggies talla3, lazos lila a topitos blancos, puertas y tejados de goma eva marrón y rosa, banderas con fotos y el nombre de Chloé.
El cojín para Chloé hecho a mano por Anacraftsbcn.


Nubes de helado color rosa, piruletas con lacitos baker twine rosa, nubes rosa y a los lados del castillo hay dos papeles de madalena rosa a topitos blancos con caramelos de fresa rojos.


Regal per la germana de la núvia d'una mini de castell de bolquers(com una mini candy però sense llaminadures). 

La nostra primera mini de bolquers, no la trobareu enlloc, és un producte exclussiu de D'Noces!!

Inclou:

39bolquers, llaços de color blau, 1sabó i crema mustela, 1pitet, lletres de fusta, toallites, 1pilota i peluix de Winnie.
Paret que representa un avió que porta uns cartells que són les fotos, s'ha difuminat les cares dels nens a petició dels nuvis. 
El nom del nen amb lletres de cartró, núvols, flors de paper, goma eva i botons, un estenedor amb roba de nadó penjada i una dedicatòria feta pels nuvis.
Regalo para la hermana de la novia de una mini de pañales(cómo una mini candy pero sin gominolas).
Nuestra primera mini de pañales, no la encontraréis en ningún sitio, és un producto exclusivo de D'Noces!!Es la pared más grande que hemos hecho hasta ahora.
Incluye:
39pañales, lazos de color azul, 1jabón y crema mustela, 1babero, letras de madera, toallitas, 1pelota y peluche de Winnie.
Pared que representa un avión que lleva unos carteles que són las fotos se ha difuminado la cara de los niños a petición de los novios.

El nombre del niño con letras de cartón, nubes, flores de papel, goma eva y botones, un tendedero con ropa de bebé colgada y una dedicatoria hecha por los novios.

La Yesmina S. ens va encarregar en nom de tots els seus companys de feina dos castells de bolquers per dos companyes de feina.
Inclou:
39bolquers talla 2 i 3, llaços de color blau, 2pitets, 2roses, teulades i banderoles en goma eva, el nom del nen cosit a mà a la goma eva.

Yesmina S. nos encargó en nombre de sus compañeros de trabajo dos castillos de pañales para dos compañeras de trabajo.
Incluye:

39pañales talla 2 i 3, lazos de color azul,2baberos, 2rosas, tejados y banderolas en goma eva, el nombre del niño cosido a mano en la goma eva

La Tania R. va tenir un fill i li he fet un regal, el meu primer pastís de bolquers en forma d'oset i amb llaminadures.S'ha fet amb tons blaus i rojos. Inclou:

22bolquers marca Huggies talla2.

8pals de regalicia de fruits del bosc, 4enrotllables de regalacia i 9núvols.

1cigonya.
Unes banderoles amb fotos del nen, els pares i el seu nom.
S'ha difuminat la cara del fill a petició dels clients.

La Tania R. ha tenido un hijo hace pocas semanas y le he echo un regalo, mi primer pastel de pañales en forma de osito y con gominolas. Se ha echo con tonos azules y rojos. Incluye:
22 pañales marca Huggies talla2.
8palos de regalcia de frutas del bosque, 4enrollables de regalicia y 9 nubes.
1cigüeña.
Unas banderolas con fotos del niño, los padres y su nombre.Se ha difuminado la cara del hijo a petición de los clientes.


Bolquers peix. Conté: Una esponja en forma d'estrella de mar de color taronja i 16bolquers marca Huggies.Embolicat amb paper cel·lofana, targeta de peix de papiroflexia i llaç taronja i groc.

Pañales pez. Contiene: Una esponja en forma de estrella de color naranja y 16 pañales marca Huggies.Envuelto con papel celofan, tarjeta de pez de papiroflexia y lazo naranja ya amarillo.Body de nadó en forma de gelat amb targeta de gelat/Body de recién nacido en forma de helado con tarjeta de helado.
Calcetes en forma de gelat, decorades amb peces de fusta com si fóssin toppings, amb targeta i llaç/Braguitas en forma de helado, decoradas con piezas de madera, cómo si fuésen toppings, con tarjeta y lazo.

Pitets en forma de flor posats en un maceter, decorat amb diversos materials/Baberos con forma de flor puestos en un maceter, decorado con diversos materiales.


Caixeta amb 6bolquers, amb peluix, llaminadures i targeta amb eriçó handmade/Cajita con 6pañales, con peluche, gominolas y tarjeta con puerco espín handmade.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post nuevo Post antiguo Home