Decora la teva llar amb celo japonés

Ara hi ha una manera més original i handmade de decorar la teva llar. Murals, dibuixos i figures amb whashi tape(celo japonés). Es fa amb un celo japonés especialment indicat per parets, mobles i vidres.
Ahora hay una manera más original y handmade de decorar tu hogar. Murales, dibujos y figuras con whashi tape(celo japonés). Se hace con un celo japonés especialmente indicado para paredes, muebles y cristales.

Encetem aquesta secció decorant el meu laptop i mòbil, pròximament haremos un mural a la pared/Empezamos esta sección decorando mi laptop y mobil, proximamente haremos un mural en la pared.

Laptop decorat amb diferents trocets de washi tape(celo japonés) formant una papallona.....ja sabeu que m'encanten les papallones!/Laptop decorado con diferentes trocitos de washi tape(cel japonés) formando una mariposa....ya sabéis que me encantan las mariposas!


Mòbil Sasmung galaxy S4 decorat amb diferents trocets de washi tape(celo japonés) amb el mateix disseny que la papallona del laptop./Mobil Samsung galaxy S4 decorado con diferentes trocitos de washi tape(cel japonés)con el mismo diseño que la mariposa del laptop.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Home