Hobbies

 Aquest espai serà on mostraré alguns dels meus hobbies/Este espacio sera dónde mostraré algunos de mis hobbies.

Dibuixar i pintar/Dibujar y pintar

Els nous dibuixos que he fet en els últims mesos: Un pel meu doctor naturalista, l'altre per la meva ex-entrenadora Cora i l'altre per la Carmen la coach que em va ajudar durant el dol farà 4anys aquest Novembre/Los nuevos dibujos que he hecho en los últimos meses: Uno para mi doctor naturalista, el otro para mi ex-entrenadora Cora y el otro para Carmen la coach que me ayudó durante el duelo hará este Noviembre 4años.

El dibuix pel Joaquín amb tot de símbols referents al ioga, budisme i els seus colors preferits. Li vaig fer perquè em va atendre gratis moltíssimes vegades per watsapp. Ara ja no passa consulta, només té una botiga de productes naturals/El dibujo de Joaquín con todo de símbolos referentes al ioga, budismo y sus colores preferidos. Se lo hize porque me atendió muchísimas veces gratis por watsapp. Ahora ya no pasa consulta, tiene una tienda de productos naturales.

El dibuix per la Cora, la meva ex-entrenadora, la persona qui em va introduïr al món de l'esport i em va viciar a l'el·líptica del gym, que em va animar a córrer hi ha England em va recomanar exercicis per fer dins de casa ja que a England no puc córrer perquè sinó em refredo. Aquestes Newton són les seves sabatilles esportives(kets en diem a Lleida) preferides/El dibujo para Cora, mi ex-entrenadora, la persona que me introdució en este mundo del deporte y me vició en la elíptica del gym, que me animó a córrer y en England me ha aconsejado ejercicios para dentro de casa ya que en England no puedo córrer que sinó me resfrio. Estas Newton son sus zapatillas deportivas(en Lleida le llamamos Kets) preferidas.El dibuix per la Coach que em va ajudar durant un temps amb el dol, al Novembre farà 4 anys i per sort el dol està superat des de fa dos anys. Sóc una persona totalment nova i feliç, he canviat molt i viure a l'extranger m'ha ajudat en aquest canvi/El dibujo para la Coach que me ayudó durante un tiempo con el duelo, este Noviembre hará 4años y por suerte el duelo ya está superado des de hace dos años. Soy una persona totalmente nueva y feliz, he cambiado mucho y vivir en el extrangero me ha ayudado en este cambio.
La decoració que he fet per ara pel meu studio. Tot és de fusta i està pintat amb diferents textures i colors de lila. La papallona gran representa el ying i yang però li vaig afegir uns retalls d'estampat de roba més divertida pels costats perquè m'agradaba més així. M'agraden les floretes del meu jardí/La decoración que he hecho por ahora para mi studio. Todo es de madera y pintado con diferentes texturas y colores de lila. La mariposa grande representa el ying y yabg pero le añadí unos retales estampados de ropa más divertida por los lados porque me gustaba más así. Me gustan mucho las flores de mi jardín.
A aquestes alçades tothom sap pel disseny del meu blog que m'agraden les papallones i que els meus colors preferits són el lila i el negre els que més, però també ho són el blau, verd i roig/A estas alturas todo el mundo sabe por el diseño de mi blog que me gustan las mariposas y que mis colores preferidos són el lila y el negro los que más, pero también lo són el azul, verde y rojo.Dibuix per una amiga. Em va dir que li agradaven els colors groc, verd, les papallones i la seva flor preferida és la gerbera i en va sortir aquest dibuix. El moment en veure la cara de felicitat mirant el seu dibuix i diènt és preciós Montse, aquell moment que he viscut tantes vegades amb clients i amics és indescriptible/Dibujo para una amiga. Me dijo que le gustaban los colores amarillo, verde, las mariposas y su flor preferida es la gerbera. El momento en ver la cara de felicidad mirando su dibujo y diciendóme es precioso Montse, ese momento que he vivido tantes veces con clientes y amigos es indescriptible.El dibuix que vaig fer per la recepcionista de l'hotel on vaig estar durant unes setmanes, Susan em va acompanyar a fer l'Insurance number i posant-me rentadores a casa seva. Gràcies Susan!És italiana però nascuda a England. Em va dir que els seus colors preferits eren el blau elèctric, lila i les flors preferides els liliums això ho vaig plasmar al dibuix junt amb la S pintada amb els colors de la bandera d'Itàlia, la màscara que es la lletra U i la gòndola. Li vaig fer un quadre en punt de creu amb el mateix disseny d'inicial que al dibuix, li vaig entregar en una capseta que hi vaig pintar la mateixa màscara/El dibujo que hice para la recepcionista del hotel dónde estuve durante unas semanas, Susan me acompañó a hacer el Insurance number y poniendóme lavadoras en su casa. Gracias Susan! Es italiana pero nacida en England. Me dijo que sus colores preferidos eran el azul electrico, lila y las flores liliums, esto lo plasmé en el dibujo junto con la S pintada con los colores de la bandera de Italia, la mascara que es la letra U y la gondola. Le hice un cuadro en punto de cruz con el mismo diseño de inicial que en el dibujo, se lo entregué en una cajita que le pinté la misma mascara.El dibuix que vaig fer per una amiga anglesa que em va donar les directrius sobre com es fèien els cv en anglès, jo sóc molt agraïda amb la gent que m'ajuda/El dibujo que hice para una amiga inglesa que me dio las directrices sobre como se hacían los cv en inglés, yo soy muy agradecida con la gente que me ayuda.

Els primers dibuixos que vaig fer a England. Em vaig animar a dibuixar sense pensar, o sigui dibuixar el que hem sortia de dins en aquell moment i en van sortir aquests dos dibuixos, ho vaig fer escoltant l'àlbum Celebrat peace d'Snatam Kaur. L'escàner de la meva impresora no és massa bo i es veu una mica borrós/Me animé a dibujar sin pensar, o sea dibujé lo que me salió de dentro en áquel momento y salieron estos dos dibujos, lo hice escuchando el álbum Celebrate peace de Snatam Kaur. El escaner de mi impresora no es muy bueno y se ve un poco borroso.

Vaig començar fent esbossos intentant buscar la lletra adequada per dibuixar el meu nom sencer en tamany gran en un full, similar al dibuix "positivitat" però més en estil handwriting i quan vaig acabar em vaig adonar que fèia bònic com havia quedat, sembla fet expressament però no, només he deixat volar l'imaginació creant, inventant i n'ha sortit això. Encara no m'he decidit a si deixar-ho en llapis, pintar-ho en rotulador negre o pintar-ho amb colors, ja veuré que faig. El que si que faré és dibuixar el meu nom en handwriting escollint una de les lletres que he dissenyat aquí.
Empezé haciendo esbozos intentando buscar la letra adequada para dibujar mi nombre entero en tamaño grande en una hoja, similar al dibujo "positividad" pero mas en estilo handwriting y cuando acabé me di cuenta de lo bonito que había quedado, parece hecho expresamente pero no, solo dejé volar mi imaginación creando, inventando y salió esto. Aún no he decidido si dejarlo en lapiz, pintarlo en rotulador negro o en colores, ya veré que hago. Pero el que si que haré es mi nombre en handwriting escogiendo una de las letras que he diseñado aquí. El dibuix que vaig fer utilitzant una de les lletres de l'anterior dibuix d'inicials, combinant liles, verds, papallones i flors/El dibujo que hize con una de las letras del anterior dibujo de iniciales, combinando lilas, verdes, mariposas y flores.


Pintar a l'oli/Pintar al oleo

Els quadres que tinc a mig fer, en quant al Decembre vagi a Catalunya els acabaré. El de l'esquerra va ser el primer quadre que vaig fer, és una mandala, el de la dreta va ser el primer quadre que vaig pintar i dibuixar sola/Los quadros que tengo a medio hacer, en cuanto al Diciembre vaya a Catalunya los acabaré. El de la izquierda fué el primer cuadro que hice, es una mandala, el de la derecha fué el primer cuadro que pinté y dibujé yo sola.
Fotografia

Tinc una Nikon D40 que cuido amb molt carinyo perquè me la va regalar el meu difunt marit Ramon, encara no domino massa el tema de la llum, però sempre intento fer fotos originals, a coses o llocs que m'agraden o que hem transmetin algo/Tengo una Nikon D40 que cuido con cariño porque me la regaló mi difunto marido Ramon, aún no controlo mucho el tema de la luz, pero siempre intento hacer fotos originales, a cosas o sitios que me gustan o que me transmitan algo.Els cavalls del meu apreciat field/Los caballos de mi apreciado field


Es la primera vegada que em surt una foto així, la part del mig clara i la resta borrós dividit en dos parts. La fulla i la ploma ja estaven així colocades a la carretera/Es la primera vez que me sale una foto así, la parte del medio clara y el resto borrosso divido en dos partes. La hoja y la pluma ya estaban así colocadas en la carretera.
La Seu Vella de Lleida no podia faltar al meu blog, ciutat on he viscut durant 30anys/La Seu Vella de Lleida no podia faltar en mi blog, ciudad donde he vivido durante 30años
The London eye....a hores d'ara tothom sap que el meu color preferit és el lila/The London eye...todo el mundo sabe que mi color preferido es el lila
Flor en una finestra de Girona/Flor en una ventana de Girona


La meva primera foto a una gota d'aigua/Mi primera foto a una gota de agua
Bicicleta antiga del Museu de Joguines de Verdú, surto reflexada a la llum de la bici/Bicicleta antigua del museo de Juguetes de Verdú, salgo reflejada en la luz de la bici
No recordo quin edifici és aquest ni quin carrer cau de London, fa 5mesos que vaig fer aquesta foto i fins ara no havia obert l'àlbum de fotos/No recuerdo que edificio es este ni en que calle cae de London, hace 5meses que hice esta foto y hasta ahora no había abierto el álbum de fotos

Aquesta és la millor que he fet mai dels raigs de sol. Està feta a Richmond Park, England/Esta es la mejor foto que he hecho nunca de los rayos de sol. Esta hecha en Richmond Park, England
Girona, pont Eiffel/Girona, puente Eiffel

A vegades la natura ens dona la decoració ideal, em vaig trobar a Richmond Park England aquesta ploma tal qual amb les gotetes d'aigua posada exactament així al terra, ¡genial,m'encanta!/A veces la naturaleza nos da la decoración ideal, me encontré en Richmond Park England esta pluma tal cual con las gotitas de agua puesa exactamente así en el suelo, ¡genial, me encanta!

Aquest cèrvol estava a 2passes de mi, és genial a Richmond Park England n'hi ha un munt i et pots apropar a veure'ls i fer-los fotos, però no es deixen tocar/Este ciervo estaba a 2pasos de mi, es genial a Richmond Park England hay un montón y te puedes acercar a verlos y hacerles fotos, pero no se dejan tocar
El mar m'agrada molt i quan vaig ser allí en aquest penya-segat de Girona em vaig quedar captivada per les vistes/ El mar me encanta y cuando estuve en este acantilado de Girona me quedé cautivada por las vistas

Aranya a Richmond Park, England/Araña en Richmond Park, England

A Richmond Park Enngland passa la carretera pel mig i els cèrvols crèuen sense mirar, Oh my God/ En Richmond Park England pasa la carretera por el medio y los ciervos cruzan sin mirar, Oh my God


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Home